ВЕСЕЛО НИ Е!

Публикувано на 15 февруари 2017 в 16:37

За Деня на Свети Валентин-14.02.2017 г.-и ученици от прогимназиален етап , и учители се повеселиха във фоайето на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“. Инициативата за празника се зароди на заседание на Ученическия съвет и младите хора сами решиха как да направят един учебен ден по-весел и приятен-събраха желаещи да се изявят таланти, проведоха репетиции, подготвиха валентинки с грижливо подбрани пожелания. Предварително украсиха с червени балони фоайето. За своите намерения се допитваха само до психолога на училището-госпожа Александра Драгнева-Караколева, за да бъдат инициативите им изненада за зрителите.

Публиката и друг път е виждала изпълнения на Христо Раванов от VІ „А“ клас като фокусник, но този път забеляза колко бързо напредва в обогатяването на своя репертоар и вече включва фокуси с вода, показва масичка, която може да се издига във въздуха по негова воля, измъква ръцете си , оковани във  вериги и катинар, за секунди.

Танцова формация от V „Б“ клас зарадва зрителите с модерен танц, ученичката от VІІ „А“ Минка             прочете свои стихове  с много чувство и призив за доброто, което обичта може да направи. Представлението завърши  с танц на две момичета от  V „А“ клас-   и раздадени валентинки  от младежите организатори и от водещата на празника-Мариела Тодорова от VІІ „б“ клас.