Сбогом четвърти клас

Публикувано на 3 юни 2016 в 22:43

На 31 май 2016 год. бе организирано тържество за учениците от 4 „б“ клас от ОУ „Свети Паисий Хилендарски“, по повод завършването на четвърти клас. Гости на празненството бяха г-н Бординяшки – ПДУД, г-жа Светлана Стоянова – главен учител, г-жа Димитрина Димитрова – учител по английски език, учители, много роднини и приятели.

Учениците представиха пред гостите богата програма. С телевизионното предаване „Ура, ваканция!“, децата показаха своите артистични способности, влизайки в различни роли. Гостите истински се забавляваха на водещите и репортерите от различните рубрики. Те самите станаха герои на предаването с директното включване от „Клуб родител“. Стихове, песни и много музика, изяви на таланти, вдигнаха градуса на настроението сред децата и присъстващите в стаята.

Специална изненада за своите съученици бе приготвила Меги – видеоклип. Завършващите си спомниха четирите години прекарани в родното училище. Те станаха свидетели на истински филм, направен от снимки, които са запечатали часовете в училище, времето на екскурзии, следобедни игри и подготовката за бъдещи уроци. Спомниха си много щастливи мигове изживени със своите съученици и приятели.

Учениците получиха удостоверения за завършен начален етап на основно образование, списък с книги за пети клас, както и диск със снимки и послание от г-жа Кичукова.

Вълнуващото тържество със сигурност ще се помни цял живот и от учениците и от родителите. Децата трудно приеха раздялата, но все пак се веселиха, пяха и танцуваха от сърце. Г-жа Кичукова пожела на децата да следват своите интереси и стремежи и да начертаят пътя, по който да ги осъществят, да изживеят щастливо детството си – най-хубавият сезон от живота и да помнят, че най-хубавото се вижда само със сърцето!

От своя страна завършващите четвъртокласници благодариха на своята любима учителка за любовта и всеотдайността им към тях.