БЕСЕДИ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО С ЛЕКТОРИ ОТ РУ-ЕЛХОВО

На 12 и 15 април 2024 година представители на РУ – Елхово изнесоха беседи пред учениците от прогимназиален етап по теми свързани с безопасно движение по пътищата. Учениците с внимание  си припомниха своите права и задължения като участници в пътното движение. Бе представена презентация на тема: „Велосипеди и ИЕПС“.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Информационна кампания „Безопасно на пътя с електрически скутер“ на ГД „Национална полиция“ – МВР, Асоциация на българските застрахователи (АБЗ) и Гаранционен фонд (ГФ)

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СКУТЕР: 10 неща, които трябва да знаете – YouTube

E-scooter-bochure-10-rules-3

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Отбелязване на Световен ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово

По повод Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия в ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово във фоайето на училището  на 17.11.2023 година се постави информационно табло, направи се изложба от детски рисунки по темата за безопасно движение по пътищата. Проведе се състезание за майсторско управление на велосипед. Своите умения показаха  ученици от начален и прогимназиален етап на обучение. Те бяха разпределени в три възрастови групи: I-II клас; III – IV клас и V-VII клас.

Моменти от състезанието:

И още:

Класирани ученици:

Възрастова група  I-II клас

Възрастова група III – IV клас

Възрастова група V – VII клас