ПОСЛЕДНА ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗЯВА НА КЛУБ „ПЪТЕШЕСТВЕНИК“

Публикувано на 30 май 2013 в 21:26

Днес, 30.05.2013 , се състоя последната за учебната 2012/2013 година представителна изява на клуб „Пътешественик” по проект BG 051РО001 – 4.2.05 «ДА НАПРАВИМ УЧИЛИЩЕТО ПРИВЛЕКАТЕЛНО ЗА МЛАДИТЕ ХОРА» Училище за Себеутвърждаване и Подготовка към Европейски Хоризонти (У С П Е Х ) . Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз с ученици от 4 Б клас с ръководител Димитрина Димитрова.

Цялото представяне бе структурирано върху отговора на въпроса „Къде живееш?”. Отговора може да бъде различен за всеки – Слънчева система, планетата Земя, континент Европа, Република България, град Елхово. Акцентите на тези отговори бяха представени с подходящи песни, танци и текст, за да се достигне до темата на представителната изява „My town” / „Моят град”/.

Учениците показаха, че познават своята родина чрез викторина. Всички се убедиха, че има интересни кътчета от България, на най-свидното за всеки от нас си остава мястото, където сме родени.

Чрез презентация за град Елхово гостите се докоснаха до миналото, настоящето на нашия град. Отбелязано бе и стратегическото местоположение, природните забележителности и културното наследство на града ни.

Всички си припомниха, чрез забавна презентация, изминалите години на съвместна работа в клуб „Пътешественик”.

За активното си участие в дейностите по проект УСПЕХ всеки ученик получи грамота и футболна топка, осигурена от ръководството на училището.