ПОЗДРАВ ОТ ДИРЕКТОРА НА ОУ „СВ. ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ“ – ГР. ЕЛХОВО ПО СЛУЧАЙ ПАТРОННИЯ ПРАЗНИК НА УЧИЛИЩЕТО – 2.12.2021 Г.

Публикувано на 2 декември 2021 в 19:41

Уважаеми колеги, скъпи ученици и родители,

 

Втори декември е . Днес се навършват 135 години от създаването  на  ОУ„Св. Паисий Хиленарски“ – гр. Елхово. Това е ден за радост и гордост. Всички вие сте част от историята на училището ни. Вашите дела, упехи и дори неуспехите градят духа му, силата, която носи то. Днес е ден, в който можем да покажем преклонението си пред делото на патрона на нашето училище – Паисий Хилендарски.

 

Скъпи ученици,

Вие сте  надежда и бъдеще. Бъдете ученолюбиви и следвайте мечтите си! Пазете традициите на родното училище, почитайте всеотдайността на своите учители. Нека мотото на нашето училище „Ние учим, ние знаем, ние можем“ ви води по пътя на знанието и успеха!

 

Скъпи родители,

Благодаря Ви, че ни  подкрепяте в усложнената обстановка, в която е поставено нашето образование. Знаем, че искате най-доброто за вашите деца. С пълна сила показвате съпричастността си  към усилията на учителите за постигане на по-високи резултати в учебния процес. Житейските уроци продължават, но ни правят по-единни.

 

Скъпи учители, колеги,

 „Бъдещето на България е в класните ни стаи.“ Предавайки  вашите знания  и умения на учениците, показвайки им доброто и злото в живота, учейки ги да бъдат Човеци, вие възпитавате личостите на нашата родина, които след време ще градят България. В този неособено лек период запазете вдъхновението си, търпението си за да продължите да давате на децата увереност и сила, с които да вървят напред. Продължавайте да показвате вашия  професионализъм, благородство и всеотдайност.

 

На всички пожелавам здраве и бъдещи успехи.

 

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!