КЛАСИРАМЕ СЕ ЗА ОБЛАСТНИЯ ЕТАП ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА

Публикувано на 23 април 2015 в 14:33

На 16.04.2015 г. нашият  училищен отбор спечели общинския етап на Националното ученическо състезание по безопасност на движението под надслов „Да запазим децата на пътя“. ОДК, община Елхово и РУ „Полиция“ Елхово организираха провеждането на  ученическото състезание, в което участваха три отбора  по 4 ученици от 5 до 8 клас от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Елхово, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Елхово и ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ с. Бояново.

Четирите кръга на състезанието включваха решаване на теоретичен тест с 20 въпроса от листовка по безопасност на движението; викторина от 20 въпроса. Подредиха пъзел с изображение на пътен знак тест по първа долекарска помощ с 5 въпроса.

Нашият отбор, на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Елхово победиха в състезанието с резултат от 60 точки и ще представят община Елхово в областния етап от надпреварата днес на 23 април, който ще се проведе в град Ямбол. Отборът на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ остана на второ място с 57 точки и на трето място се класираха състезателите от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ с. Бояново.