Нови отличия за талантливите ученици от ОУ „Свети Паисий Хилендарски” – гр. Елхово

Публикувано на 30 юни 2015 в 9:52

Учениците от II б клас на ОУ „Свети Паисий Хилендарски” – гр. Елхово с класен ръководител Татяна Тончева участваха в Национален конкурс за изобразително изкуство „МОЕТО АЗ”, организиран от Община Тунджа и Читалище „СВЕТЛИНА 1929” с. Роза. Конкурсът е на името на младата художничка Мими Гърбачева.

Право на участие в конкурса имаха ученици и младежи на възраст от 7 до 26 години от цялата страна, разпределени в четири възрастови групи.

На 25.06.2015 г. в сградата на Читалище „Светлина 1929” с. Роза се проведе награждаването на победителите в конкурса. В първа възрастова група с второ място бе отличен Александър Стайков Иванов от II б клас на ОУ „Св. Паисий Хилендарски” – гр. Елхово, който получи плакет, грамота и предметни награди. Второкласниците Димитър Веселинов Димитров, Емилия Христова Кабова, Максимилиян Дилиянов Минчев и Николай Валентинов Вълков също получиха грамоти за участие и предметни награди.

Творбите на всички наградени участваха и в изложба, посветена на младата художничка Мими Гърбачева.

Ръководството на училището поздравява наградените ученици и учителката им и им пожелава още бъдещи успехи в областта на изобразителното изкуство.

Мария Бързулова

Директор на ОУ „Св. Паисий

Хилендарски” – гр. Елхово