„Ден на отворените врати“ в ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово

Публикувано на 26 април 2016 в 11:15

На 20.04.2016 г. в ОУ „Свети Паисий Хилендарски“- гр. Елхово се проведе „Ден на отворени врати“ за бъдещите първокласници и техните родители. Децата от ОДЗ „Невен“, ЦДГ „Надежда“ и ПГ при в ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ гр. Елхово бяха посрещнати от Директора на училището и техните бъдещи учителки Антоанета Дженкова, Мария Кичукова и Павлина Стоянова.

Децата посетиха класните стаи на първите класове, където първокласниците ги поздравиха с песни и стихотворения, имаха възможността да седнат на училищните чинове.

Много забавно и интересно им беше посещението в игротеката и компютърния кабинет. Разгледаха и класните стаи на четвъртокласниците – сегашните ученици на бъдещите им учителки. Но във Физкултурния салон ги очакваха много изненади и забавления. Учениците на г-жа Тончева, г-жа Ковачева, г-жа Дженкова и г-жа Кичукова изнесоха богата музикална програма. Радост и емоциите на бъдещите първокласници преля в танци и забава. Четвъртокласниците им поднесоха малки подаръчета, които сами изработиха с любов.

Посещението им завърши с пожеланието: „До нови срещи!“