ПОСЛЕДНА ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗЯВА НА КЛУБ “ ХРИСТИЯНСКИ И СЕМЕЙНИ ПРАЗНИЦИ“

Публикувано на 23 май 2012 в 18:34

По повод предстоящият празник на славянската писменост и българската просвета и култура 24 май, децата от клуб „Християнски и семейни празници” с ръководител Мария Ковачева, зарадваха своите родители и най-вече майки и баби с рецитал, който бе посветен на светите братя Кирил и Методий. Това бе и последната официална проява на клуб „Християнски и семейни празници” в основното училище по проект BG 051РО001 – 4.2.05 «ДА НАПРАВИМ УЧИЛИЩЕТО ПРИВЛЕКАТЕЛНО ЗА МЛАДИТЕ ХОРА» Училище за Себеутвърждаване и Подготовка към Европейски Хоризонти (У С П Е Х ) . Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз

Гости на събитието бяха, г-н Бординяшки – помошник Директор на ОУ “Св. Паисий Хилендарски” – Елхово, учители от основното училище, родители и приятели на малчуганите от клуба по проект „Успех”.

В края на изявата ръководителя на клуба г-жа Ковачева, сподели с родителите и гостите за ползите от проекта и възможностите, който той отваря пред децата за тяхното развитие в сфери, в които те проявяват интерес.

В края на мероприятието г-н Бординяшки сподели своето задоволство от работата на всички свои колеги по проект „Успех”, като подчерта, че в кратката си изява днес, децата от клуб „Християнски и семейни празници”, са се справили така, както биха се справили деца от по-горен клас.Той пожела на децата да продължават да развиват своите знания и умения, като не забрави да благодари на родителите на учениците за факта, че възпитават добри и интелигентни деца.